Men's Clothing
  0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:
espa-logo

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα για επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος όταν:

- Με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του MensClothing.gr, παρέλαβε λανθασμένο, ελαττωματικό ή κατεστραμμένο κατά την μεταφορά προϊόν.

- Υπάρχει λειτουργικό ή ποιοτικό ελάττωμα στο προϊόν από την κατασκευή του και καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος η οποία έχει δοθεί από το MensClothing.gr

Σχετικά με τις παραπάνω περιπτώσεις, το μέγιστο περιθώριο επιστροφής προϊόντος για αντικατάσταση είναι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, χωρίς φθορές και εντός της συσκευασίας του, εντός της οποίας πρέπει να περιέχονται όλα τα εξαρτήματα του προϊόντος αλλά και τα έγγραφα που υπήρχαν κατά την αποστολή της. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται κατά την επιστροφή του από την απόδειξη αγοράς.

Αλλαγή προϊόντος

Πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αίτημα για αλλαγή προϊόντων μέσα από τη σελίδα του λογαριασμού σας (εφόσον έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο www.mensclothing.gr)! Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, από το αριστερό μενού επιλέξτε Αίτημα Επιστροφής και από την παραγγελία που έχετε κάνει επιλέξτε το/τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αναγράψτε τους λόγους για τους οποίου επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή και θα σας απαντήσουμε αν εγκρίνεται ή όχι το αίτημα της αλλαγής. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

- η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής

- το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

- το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του

- το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής , Φορτωτική κ.ο.κ)

- Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

- Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (μποξεράκια, σλιπάκια κλπ)


Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με έξοδα του αποστολέα.


Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το MensClothing.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο κατάστημα μας από την courier. Το κόστος της επιστροφής και νέας αποστολής βαραίνει τον χρήστη με 5,00 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού το οποίο ποσό εξοφλείται με τραπεζική κατάθεση.

Στην περίοδο των εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται με δική σας χρέωση.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το MensClothing διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το MensClothing θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.

Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία, η επιστροφή των χρημάτων που δεσμεύθηκαν από την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα, θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας του. Σε περίπτωση αποστολής με Αντικαταβολή το ποσό θα καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.


Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι:
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17
ΒΕΡΟΙΑ, Τ.Κ: 59132
ΤΗΛ: 23310 23398