Καλέστε μας:

+30 23310 23398
Wishlist

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier): ACS Courier. Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και συγκεντρώνονται από το δίκτυό μας, η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια καθυστέρηση 1-2 ημερών επιπλέον (κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, τέλος σεζόν ή εορτών). Η χρέωση για κάθε παραγγελία σας εμφανίζεται κατά το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας έχει φροντίσει για τις οικονομικότερες χρεώσεις αποστολής. Τα έξοδα αποστολής είναι 4€ για τα πρώτα 2 κιλά και 1€ για κάθε επόμενο κιλό. Τα κιλά υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα. Για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!!

Για τις Δυσπρόσιτες περιοχές όπως ορίζονται από την ACS Courier οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 7,50€ μέχρι 2 κιλά και 2,50€ για κάθε επόμενο κιλό. Για αγορές άνω των 100€ οι αποστολές είναι Δωρεάν.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σάββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως μεγαλύτερες εκπτώσεις στα Μεταφορικά, εκπτώσεις σεζόν κτλ, ισχύουν οι προσφορές και οι τιμολογήσεις που θα αναφέρονται εκείνη την περίοδο.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu